USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку визначили вартість паркування у центрі міста

28 Березня 2017 11:25
Тариф на послуги з платного паркування на майданчику на вулиці Сенаторки Левчанівської встановили члени Луцького виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету міськради 28 березня.

Як повідомив директор департаменту економічної політики Олександр Озінович, відповідно до протоколу засідання конкурсного комітету на визначення операторів паркування транспортних засобів у місті Луцьку від 06.12.2016 року на підставі результатів голосування, конкурсний комітет вирішив визначити переможцем конкурсу на обслуговування об’єкту благоустрою-майданчика для паркування транспортних засобів на території міста Луцька на вулиці Сенаторки Левчанівської в розмірі 356,25 метра квадратного із кількістю місць для паркування – 19 приватне підприємство «Ельбе УА».

Формування тарифу на послуги з паркування ПП «Ельбе УА» здійснили відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 02 березня 2010 року №258 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з користування майданчиками для платного паркування транспортних засобів» виходячи з планованих витрат підприємства для надання зазначеної послуги. Підприємство «Ельбе УА» запланувало встановлення платіжного паркувального терміналу типу «ППТ-1». Споживання електричної енергії розраховано виходячи з технічних характеристик паркомату 0,12-0,14 кВт за тарифом 1,92 грн./кВт (без ПДВ).

Отже, члени виконкому вирішили встановити на період до 31.12.2017 тариф на послугу з паркування одного транспортного засобу, що надається приватним підприємством «Ельбе УА» на паркувальному майданчику на вулиці Сенаторки Левчанівської – в розмірі 6 гривень за одну годину. Режим роботи зазначеного паркувального майданчика визначили з 7.00 до 17.00 щодня, крім понеділка та святкових днів.

Також вирішили доручити ПП «Ельбе УА» проводити коригування тарифів у разі зміни ставок податків та зборів, мінімальної заробітної плати, цін на паливно-енергетичні та інші ресурси відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 02.03.2010 №258 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з користування майданчиками для платного паркування транспортних засобів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus