USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку визначили переможця відбіркового етапу турніру «Кубок єднання». Фоторепортаж

19 Вересня 2021 18:57
У фіналі наймасштабнішого дитячого футбольного турніру «Кубок єднання-2021», який до свого десятиріччя організував Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» у партнерстві з ГО «Українська асоціація розвитку дитячого та юнацького футболу» та БФ «Розвиток футболу України», Волинську область представить команда хлопчаків Волинь-1.

Фінал відбіркового туру у Волинській області відбувся 19 вересня на стадіоні імені Віктора Завацького.

Всеукраїнський футбольний турнір «Кубок єднання-2021» стартував 10 вересня у 22 областях України. Це наймасштабніші в Україні дитячі спортивні змагання, в яких беруть участь 400 команд юних футболістів віком 10-11 років.
Читати ще:«Спорт фінансується нами безперервно», – очільниця Фонду «Тільки разом» Катерина Шкльода. Інтерв’ю

На Волині участь у відбірковому турнірі взяло двадцять команд, однак в плей-офф потрапили вісім найкращих.

Переможцем стала команда Волинь-1, яка у фіналі відбіркового етапу здолала ДЮСШ № 2. Команда представить Волинську область у фіналі турніру.
Третьою стала команда ДЮСШ Маневичі, четвертою – ДЮСШ Володимир-Волинський, п’ятою – Мідас-Юніор, шосте місце посіли хлопчаки з Волині-2, сьомою стала команда Респект, а восьме місце зайняла команда Олімпія.

Переможець та призери турніру отримали кубки, медалі, м’ячі (5 – за перше місце, 4 – за друге місце, 3 – за третє, 2 – за четверте), комплект для тренувань (сумка, драбина, гімнастична палка, кільця, конуси тощо).
Окрім переможців, організатори також визначили і кращих гравців на своїх позиціях:

Кращий воротар – Богдан Шульга (ДЮСШ Маневичі);
Кращий нападник – Ілля Гнатюк (ДЮСШ № 2 Луцьк);
Кращий гравець – Олександр Мазій (ДЮСШ Володимир-Волинський);
Кращий бомбардир – Денис Мохнюк (Волинь-1);
MVP турніру – Макар Репета (Волинь-1).
Відзначимо, що жоден із учасників змагань не залишився без пам’ятної медалі, адже таким чином організатори хочуть підтримати всі команди, бо без поразок немає перемог.
Керівниця правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, яка була присутня на фінальних іграх, відзначила, що команди дуже круто грали. Вона привітала Волинь-1 з перемогою та висловила сподівання, що хлопці гідно представлять Волинську область у фінальному етапі «Кубка єднання».

«Запрошую інші команди приходити вболівати, буде багато цікавих розваг, подарунків. Давайте доведемо, що Волинь – найспортивніша», – закликала Катерина Шкльода.
Фінальні ігри Всеукраїнського турніру «Кубок єднання» відбудуться 25-26 вересня на стадіоні «Авангард» у Луцьку.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олена Показати IP 19 Вересня 2021 20:21
Дуже приємно, що фонд Ігоря Палиці "Тільки разом" долучився до організації такого Всеукраїнського турніру з футболу серед дітей саме в місті Луцьку!!! Дуже приємно, що команди - фіналісти відбору отримали не лише медалі і кубки, а й приємні і потрібні для них подарунки - спортивний інвентар . І саме важливе - ці 10 - 11 -річні хлопці з такими емоціями раділи за перемоги і переживали за поразку своїх команд, усвідомлювали, що треба старатись, гуртуватись, викладатись на повну ... Саме такими заходами виховується здорове, цілеспрямоване молоде покоління. Щиро дякую.
Лучани до Олена Показати IP 19 Вересня 2021 21:16
Фонд не долучився. Фонд організатор цих всеукраїнських змаганнь до свого десятиріччя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus