USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку є вулиці, які досі не мають назв

12 Жовтня 2018 16:09
Питання про вибір назв для двох вулиць, що з'явились внаслідок будівництва нових житлових кварталів, досі не вирішили.

Про це стало відомо під час засідання комісії міськради з питань впорядкування назв вулиць 12 жовтня.

Як розповіла заступник начальника управління містобудування та архітектури міськради Софія Гула, у місті наразі є дві проектні вулиці, які не мають назв. Це квартал новобудов у районі вулиць Конякіна та Гордіюк, де місце будівництва житлового комплексу «Супернова», де також формується вулиця.

Лунали пропозиції щодо вибору назв для цих вулиць з-поміж сучасних діячів, адже вулиці нові.

Нагадаємо, що одну з вулиць у місті пропонують перейменувати на честь легендарного Левка Лук’яненка, ім'я курінного УПА Олексія Брися пропонують вшанувати, назвавши на його честь частину вулиці Винниченка (будинки № 27, 29, 31, 33 та 35), також вирішили напрацювати перелік вулиць, які названі на честь російських діячів, аби їх перейменувати.

Вулицю Потапова, на якій розташовані школа №9 та деякі будівлі СНУ імені Лесі Українки, пропонують назвати на честь Героїв «Волинської Січі», загиблих на Майдані волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 13 Жовтня 2018 00:13
Невже не можна давати вулицям нейтральні назви? вулиця Миру, Світла, Вишнева гарні назви які ні у кого не будуть викликати зайвих емоцій.. для чого перетворювати це все у якийсь фарс.. Наприклад у нас ще немає вулиці Чорничної або Січневої.. Пшенична, Рожева ну або ж вулиця Морська в крайньому разі..для чого назви прив'язувати до чогось історичного ніколи не розуміла..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus