USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку з гаража вкрали мотоцикл та переправили в Івано-Франківськ

22 Червня 2021 07:20
В одному з гаражних кооперативів обласного центру Волині вкрали мотоцикл та переправили його до Івано-Франківська. Луцький міськрайонний суд призначив крадію умовне покарання.

Крадіжка трапилася 2 листопада минулого року о 2 годині ночі на території гаражного кооперативу «Автоком», що на вулиці Задворецькій. Обвинувачений проник в середину гаражного приміщення, де завів двигун мотоцикла SUZUKI GSX-R 100 та здійснив рух на ньому, переправивши до Івано-Франківська.

Сума збитків потерпілому – 105 тисяч 700гривень. Окрім того, злочинець вкрав кілька мотошоломів вартістю майже сім тисяч гривень з іншого гаража.

У суді крадій повністю визнав свою вину, зазначивши, що повернув майно потерпілим. Тож суд призначив йому покарання у виді п’яти років позбавлення волі, але змінив на три роки умовного.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus