USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку замінять півторакілометрову ділянку електромереж

19 Липня 2019 09:27
На капітальний ремонт ділянок електромереж КЛ-10 кВ від підстанції «Луцьк-103» до РП-5 Л-51 на вулиці Авіаторів та вулиці Наливайка у Луцьку витратять 1,848 мільйона гривень.

Як йдеться у договорі, укладеному 16 липня, роботи виконає ПП «Інтеренергоінвест», зареєстроване в Івано-Франківську, за 1,848 мільйона гривень, з яких 1,33 мільйона становить вартість матеріальних ресурсів. Строк виконання робіт – до 31 жовтня. Йдеться про капітальний ремонт ділянок кабельних ліній 10 кВ від підстанції «Луцьк-103» до розподільчого пристрою-5 Л-51 на вулиці Авіаторів та вулиці Наливайка (довжина вставок – 1,47 кілометра).

Нагадаємо, раніше діяльність ПрАТ «Волиньобленерго» вирішили перевірити на дотримання ліцензійних умов надання споживачам відповідних послуг. Відповідне звернення депутатів міськради було пов’язане з травневою аварією, внаслідок якої в лучан погоріла техніка. Мова – про мешканців вулиць Довженка, Нової, Польової, Стрельникова та Куделі, де аварія призвела до пошкодження майна лучан і становила небезпеку для їхнього життя.

Нещодавно жителі сіл Струмівка, Боратин, Рованці, Зміїнець та інших нарікали на систематичні відключення світла та перепади напруги в домівках. Аби вирішити питання, люди пішли на розбірки до «Волиньобленерго».

«Люди платять немалі кошти за електроенергію і мають право на якісне електропостачання. Прикро, що свого часу окремі високопосадовці дозволили приватизувати таке підприємство, тож держава, наша область зокрема, втратили вплив на цю структуру. Саме тому я виступаю за те, аби стратегічні підприємства лишались у власності держави», - відзначав тоді депутат облради Вячеслав Рубльов.

Своєю чергою, у «Волиньобленерго» запевняли, що відключення пов’язані виключно із ремонтом електромереж, мовляв, потрібно замінювати електросистему.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 19 Липня 2019 10:54
Ці роботи проводяться вже місяць на вулиці Авіаторів, цікаво на якій підставі,,,,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus