USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку запрацює сервіс, який повідомлятиме про ремонти та відключення води і світла

21 Жовтня 2019 09:43
Найближчим часом у Луцьку запрацює зручний та оперативний сервіс для отримання інформації щодо поточних ремонтів, відключень гарячої води та світла, термінів усунення аварійних ситуацій за конкретною адресою у місті.

Роботу сервісу нещодавно презентували керівникам виконавчих органів Луцької міської ради, повідомив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

Сервіс Назар CityBot буде поєднувати дані від усіх комунальних служб міста. Користувач вказує адресу, за якою мешкає, та зручним для себе способом: у Телеграмі, Вайбері чи Фейсбуці отримує важливу інформацію про причини планових чи аварійних відключень міських комунікацій та терміни відновлення послуг саме за своєю адресою.

Окрім того, за допомогою цього сервісу можна повідомити про будь-які комунальні проблеми, що виникли як в будинку, так і поруч із ним. Наприклад, про відкритий люк, аварійну ситуацію в мережах, неприємний запах тощо.

Вже підписано меморандум Луцької міської ради і розробників сіті-боту, а отже лучани зможуть користуватися послугами нового зручного сервісу.

Сіті-бот вже працює в кількох містах України, де підтвердив свою ефективність і значно поліпшив оперативність надання актуальної інформації про діяльність комунальних закладів міста. Не виключено, що в майбутньому, крім питань житлового фонду, сервіс зможе опікуватися й дорожніми: трафіком, пробками, парковками тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus