USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку затвердили перелік «суспільних» робіт для порушників

28 Червня 2018 11:29
Депутати міської ради визначили перелік робіт, які називаються «суспільно корисні». Їх будуть виконувати люди після вчинення правопорушень. Також обранці громади Луцька визначили й об’єкти міста, де такі роботи можна здійснювати.

Про це йшлося під час засідання Луцької міської ради.

Відповідно до підготовленого проекту рішення, порушники, на яких накладено стягнення у вигляді суспільно корисних робіт, зможуть відбувати їх у ЖКП № 2 (що знаходиться за адресою б-р Дружби Народів, 13-а), ЖКП №3 (вул. Винниченка, 39), ЖКП №11 (вул. Федорова, 9), Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство «Луцькспецкомунтранс» (вул. Дубнівська, 64), Державне комунальне підприємство «Луцьктепло» (вул. Гулака Артемовського, 20), КП «Луцький зоопарк» (вул. Глушець, 16), КП «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло» (вул. Івана Франка, 14а), КП «Парки та сквери м. Луцька» (вул. Рівненська, 119).

Окрім цього, депутати затвердили й види робіт. Зокрема, займатимуться громадяни прибиранням, благоустроєм та озелененням територій, кладовищ, зон відпочинку і туризму, подорожніх смуг, пам’яток архітектури, історії та культури, території міста з метою ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, після закінчення будівництва, прибиратимуть будівельне сміття, виконуватимуть найпростіші роботи з ремонту або реконструкції об’єктів соціальної сфери, вирубуватимуть чагарники вздовж доріг, водоймищ та річок, виконуватимуть технічні роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
народ і країна Показати IP 28 Червня 2018 14:37
Хто назвав з журналістів , поліції і влади ті 3 збиті халабуди з 8-10 палок і накритих клейонкою чи плівкою в м.Львові посеред дороги і вулиці поселенням ромів....? ДЕ БУВ САДОВИЙ ПОЛІЦІЯ СЛУЖБА ДІТЕЙ ЩО НЕЗАКОННО ПЕРЕБУВАЛИ ТІ РОМИ І ПО МІСТУ ОБКРАДАЛИ ЖЕБРАЧИЛИ І З МАЛИМИ ДІТЬМИ СКИТАЛИСЯ В ХАЛАБУДІ ДЕ ЇХНЯ ПРИПИСКА І Т,Д, І Т,П,р ті неповнолітні українські хлопці і їхні батьки винні ...? А це нічого, що ці роми 100-1000 років і більше терерозують, обкрадають, вбивають і провокують українських людей. ПОЛІЦІЇ , ВЛАДІ І СЛУЖБІ ДІТЕЙ УКРАЇНИ- ДОПОКИ ЦІ РОМИ БУДУТЬ ЖЕБРАЧИТИ по містах, селах і ОБКРАДАТИ ЛЮДЕЙ ????? НА ЩО ДИВИТЬСЯ ВЛАДА ВІД СЕЛА І ДО МІСТА І ДО СТОЛИЦІ- РОМИ З МАЛИМИ ДІТЬМИ І НЕ ПРОПИСАНІ І НЕ ПРАЦЮЮТЬ - ЗА ЩО ЖИВУТЬ ????!!!! В НИХ ОДНЕ В ЖИТТІ - КРАДІЖКИ НЕРОБСТВО І МИ ПЛАТНИКИ ПОДАТКІВ УКРАЇНИ ЇХ РОМІВ УТРИМУЄМО З НАШИХ ПОДАТКІВ ! СКІЛЬКИ ЦЕ БУДЕ ПРОДОВЖУВАТИСЬ - ВЛАДО І ЛЬВОВА І ЛУЦЬКА І КИЄВА ???? БАЛОГА ХОЧЕ ВІД ЛУЦЕНКА ЗАХИСТУ РОМІВ ???- звернувся із зверненням до ГЕНЕЛАЛЬНОГО ПЛОКУЛОЛА - ЛУЦЕНКА, НЕХАЙ ТОЙ БАЛОГА ЇХ В СЕБЕ В аПАРТАТАМЕНТАХ ПОСЕЛИТЬ І ТІШИТЬСЯ НИМИ- ХОЧ ДО КІНЦЯ СВОЇХ ДНІВ ЇХ ВСІХ, ЩО Є В УКРАЇНІ УТРИМУЄ ГОДУЄ І ТІШИТЬСЯ НИМИ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus