USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку з’явиться центр для профрозвитку вчителів

31 Серпня 2020 11:21
У Луцьку запрацює центр, який сприятиме професійному розвитку педагогічних працівників міста та надаватиме їм психологічну допомогу.

Про це йшлося 31 серпня під час позачергового засідання 91-ї сесії Луцької міської ради.

Депутати розглянули проєкт рішення Про створення комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Луцької міської ради» та затвердження її статуту.

Як розповіла директорка управління освіти міськради Зіновія Лещенко, створення такого центру передбачене прийнятими змінами до чинного законодавства.

Центр, який знаходитиметься на вулиці Шевченка, 1 в Луцьку, буде сприяти професійному розвитку педагогічних працівників закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти, інклюзивно-ресурсних центрів, інших установ та закладів освіти.

Установа буде організовувати та проводити консультування педагогічних працівників з питань планування та визначення траєкторії їхнього професійного розвитку, проведення супервізії, розроблення внутрішніх документів, впровадження особисто орієнтованого, діяльнісного, інклюзивного підходів до навчання здобувачів освіти, експериментальної та інноваційної діяльності, нових освітніх технологій тощо.

Також у центрі сприятимуть професійному зростанню педагогічних працівників та надаватимуть їм у разі необхідності психологічну підтримку.

Передбачено, що в новоствореній установі працюватимуть 14 педагогічних працівників (консультантів, практичних психологів), фахівців, технічних працівників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus