USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку зірки «Волині» зіграли у благодійний футбольний матч із льотчиками

29 Серпня 2022 08:56
У Луцьку зірки футбольного клубу «Волинь» зіграли благодійний матч із командою ФК «Грифон», до складу якої входять військовослужбоці. Під час спортивного дійства збирали кошти на ЗСУ.

Матч за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», Луцької міської ради та Асоціації футболу Волині відбувся 28 серпня на стадіоні «Авангард».

За команду ФК «Волинь» грали: Віталій Неділько, Сергій Чабан, Артем Федецький, Ігор Чорнуха, Сергій Лозінський, Василь Сачко, Олег Герасим’юк, Василь Лисенко, Володимир Гащин та інші зірки волинського футболу.
ФК «Грифон» скомплектували з бійців 204-тої Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна.
«Сьогодні знакова подія, адже змагання відбуватимуться серед військових та представників футбольного клубу «Волинь». Однак, оглянувши кожного з вас, я бачу велику кількість людей, дотичних до військової справи, незалежно по той чи по інший бік поля. Тому сьогодні драйв і позитивні емоції отримає кожен із вас. Це емоції, які отримують люди, які здобули перемогу. Нехай Бог благословить кожного з вас на своїй життєвій дорозі. Миру вам, злагоди і благополуччя», - звернулась до учасників благодійного матчу заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк.
Гарної гри присутнім побажала й голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода: «Кожен наш день повинен проходити зі згадкою про Збройні сили України. Кожен день має починатися із вірою у них. Тому всі наша робота повинна бути націленою на допомогу ЗСУ».
Заступник командира 204 бригади тактичної авіації полковник Юрій Сорока побажав обом командам отримати задоволення від гри, а також перемоги для усієї Україні.
«Представники спортивної галузі області виборюють перемогу для нашої держави: хтось на волонтерському фронті, а хтось – зі зброєю в руках. Сьогодні спортсмени та військові разом. Тому що саме вам захищати честь нашої держави, відстоювати її незалежність та територіальну цілісність, захищати її народ, високо підіймати її прапор на кожному континенті світу», - звернувся до присутніх директор КЗ «Волинський обласний центр «Спорт для всіх» Олександр Кулаков.
Після вітальних слів команди нарешті вийшли на поле та розпочали матч. Так, перший гол матчу «грифонівці» забили у ворота ФК «Волинь». Утім уже через сім хвилин після нього Артем Федецький поцілив м’яч у ворота суперника.

У перерві між першим та другим таймом провели аукціон, під час якого троє щасливчиків мали змогу викупити футбольні м’ячі з автографами зірок волинського футболу.
Окрім цього, трьом жінкам і трьом чоловікам з трибуни надали змогу спробувати удачу та забити гол воротареві ФК «Волинь» Віталію Недільку. Переможці також отримали у подарунок м’яч із автографами футболістів.
І хоч у результаті поєдинок завершився із рахунком 7:4 на користь легенд «Волині», утім перемогли позитивні емоції та донати для ЗСУ.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сметанін Показати IP 29 Серпня 2022 09:25
Продовжуєте мою справу, молодці
тверезий Показати IP 29 Серпня 2022 09:53
а тепер ловіть ракети в Луцьку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus