USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку змінять порядок списання комунального майна

20 Вересня 2017 09:58
Зміни у порядок списання майна міської комунальної власності планують ухвалити депутати міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 19 вересня.

Депутати розглянули проект змін до положення про списання майна комунальної власності територіальної громади міста Луцька.

Як пояснив директор департаменту економічної політики Олександр Озінович, у квітні 2017 року набрала чинності Постанова КМУ «Про внесення змін до Порядку списання об’єктів державної власності» від 29.03.2017 № 199. Цією Постановою оновлено порядок списання об’єктів державної власності та документи, які складають під час їх списання.

Зміни полягають у тому, що за погодженням міськради списуватимуть основні засоби, якщо їх вартість становить понад 20 тисяч гривень, за погодженням з виконкомом списуватимуть основні засоби, вартість яких від 10 до 20 тисяч, за погодженням з відділу управління майном міської комунальної власності – якщо вартість становить до 10 тисяч. Таким чином, суми списання збільшують вдвічі.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus