USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Обласні заклади Волині списуватимуть майно

30 Листопада 2018 16:39
Застарілий автобус та томограф просять зняти з балансу волинського санаторію та обласної лікарні.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області 30 листопада.

Як поінформувала начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності Мирослава Якимчук, надійшло клопотання від Волинського обласного санаторію «Лісова пісня» про списання автобуса «AUTOSAN», 1990 року випуску. Техніка застаріла та не використовується. Балансова вартість майна становить 92,751 тисячі гривень.

Друге клопотання надійшло від Волинської обласної клінічної лікарні. Йдеться про списання з її балансу комп’ютерного томографу «Somaton AR SP», 1995 року випуску, балансовою вартістю – 2,337 мільйона гривень. Томограф застарілий та не використовується, а нещодавно лікарня закупила нове обладнання. Після вилучення цінних металів застарілий томограф планують списати.

Члени комісії рекомендували підтримати ці клопотання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus