USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку знесуть незаконні парники, сараї, кіоски та гаражі

21 Березня 2018 20:31
Встановлені без дозволів торговельні кіоски, гаражі, парники та дерев’яні сараї демонтують відповідно до рішень виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 21 березня.

Директор департаменту муніципальної варти міськради Юлія Сиротинська повідомила, що на проспекті Відродження, 1, поблизу ринку «Лучеськ», без правовстановлюючих документів розташований торговельний кіоск «Пивбаза». Його власника Олексія Родіонова притягнули до адміністративної відповідальності, а об’єкт пропонують демонтувати. Члени виконкому підтримали проект рішення.

На проспекті Відродження, 18 встановлений торговельний кіоск «Софія» підприємця В’ячеслава Разумовського, термін дії паспорту прив’язки якого закінчився і не був продовжений. На вказаному місці розташування тимчасової споруди у комплексній схемі не передбачене. Отже, члени виконкому підтримали проект рішення про демонтаж об’єкта.


На вулиці Йова Кондзелевича, 3 демонтують п’ять сараїв. На Ковельській, 60 вирішили демонтувати кіоск «М’ясна точка», що знаходиться там без правовстановлюючих документів. На вулиці Львівській, 59 постановили демонтувати чотири парники, встановлені на прибудинковій території. У дворі будинку на вулиці На Таборищі, 1 демонтують дерев’яний сарай.

Крім того, члени виконкому зобов’язали підприємця Наталію Рубан демонтувати кіоск, що розташований без відповідних правовстановлюючих та дозвільних документів на вулиці Кравчука, 23 (об’єкт, зі слів Юлії Сиротинської, незаконно встановлений між автостанцією та ТЦ «Слон»).

Також демонтажу підлягають металева конструкція поблизу будинку на вулиці Підгаєцькій, 5а, три конструкції на вулиці Підгаєцькій, 9а, гараж між будинками № 20 та № 20а на вулиці Франка, гараж на вулиці Франка, 49, металеві конструкції на вулиці Кооперативній, 3 та 4, металеві гаражі біля будинків на вулиці Залізничній, 17 та 19, металева конструкція на вулиці Набережній, 8 та парник для вирощування рослин та паркан на вулиці Щусєва, 20а.

Нагадаємо, члени виконкому затвердили перелік з 41 адреси, за якими будуть демонтовані незаконні паркани на прибудинкових територіях. Також демонтують встановлену без дозвільних документів металеву конструкцію на вулиці Лесі Українки.

А у центральному парку Луцька підприємець прибере з території «Автодрому» автомобільні шини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus