USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцьких підлітків невідомий виманив телефон

1 Грудня 2016 08:35
Патрульні затримали підозрюваного у викраденні телефона. Правопорушника виявили в лічені хвилини «по гарячих слідах», - пишуть патрульні Луцька на сторінці у Фейсбук.

Так, учора, близько 21 години, надійшло повідомлення про те, що незнайома особа заволоділа мобільним телефоном і зникла в невідомому напрямку. Чоловік попросив телефон у двох неповнолітніх хлопців, щоб нібито подзвонити, а потім втік.

Патрульні миттєво прибули на місце події в район вулиці Чернишевського та почали пошуки зловмисника. Приблизно через 10 хвилин екіпаж помітив чоловіка, який підходив по орієнтуванню.

Його затримали, схожий за описом телефон був при ньому, тож на місце викликали слідчих. 34-річний підозрюваний раніше притягався за зберігання наркотиків та вчинення крадіжки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus