USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У луцьких тролейбусах поменшає пільговиків

6 Грудня 2019 16:54
Оскільки за проїзд пільговиків компенсуватимуть кошти сусідні ОТГ, на ЛПЕ очікують позитивний вплив переходу на електронний облік пасажирів.

Про це йшлося під час пресконференції першого заступника Луцького міського голови 6 грудня у Луцьку.

Директор ЛПЕ Володимир Пуц повідомив, що всі 45 тролейбусів працюють з валідаторами, і спочатку він думав, що буде різкий спад пасажиропотоку, однак цього не відбулося. Тож підприємство готове працювати з 11 грудня без готівки за проїзд. З 11 грудня кондуктори у тролейбусах працюватимуть як консультанти, нагадуючи пасажирам валідувати електронний квиток. Щодня електронним квитком користуються все більше пасажирів.

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук зазначив, що відбувалися наради з представниками ОТГ і більшість погодилися, що повинні відшкодовувати вартість проїзду своїх пільговиків у луцьких тролейбусах. Громади вирішуватимуть, яким чином забезпечити пільговий проїзд. Кожна громада це вирішуватиме з оператором електронного квитка. Очікують зменшення кількості пільговиків по ЛПЕ і відповідно це повинно відобразитися на фінансових результатах підприємства.

Водночас, перший заступник міського голови Григорій Недопад наголосив, що валідатори повинні працювати в усіх тролейбусах та автобусах, а якщо валідатор не працює, протягом 20 хвилин на місце повинна прибути ремонтна бригада та налагодити його.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Правда Показати IP 6 Грудня 2019 17:18
О,почалося!Тепер гроші потічуть рікою,а ми будемо їздити по місту в комфортабельних автобусах.ВИ в це вірите,лучани???Пишіть і звертайтесь.
скептик до Правда Показати IP 6 Грудня 2019 17:41
еге ж, низькопідлогові з кондиціонерами
Мешканка Показати IP 6 Грудня 2019 18:04
А тролейбус замерз і люди пішки пішли додому ну х то ж буде чекати слідуючий через 20хв. А дєдушці треба гроші бо свята
Антон Показати IP 6 Грудня 2019 18:15
Заборона Луцькою міською радою в реалізації законного права на пільговий проїзд в громадському транспорті м. Луцька, жителів районів області є незаконною. Право на пільговий проїзд прописано в Законнах України, тлумачити закони на свій лад не є компетенцією міської ради. Підставою для пільгового проїзду є відповідне посвідчення. Відповідно до частини сьомої статті 133-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення безпідставна відмова від передбаченого законом пільгового перевезення громадян тягне за собою накладення штрафу на водіїв транспортних засобів, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності в розмірі восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Анонім до Антон Показати IP 6 Грудня 2019 18:40
Обласна Служба соціального захисту населення ПОВИННА на всіх пільговиків області виділяти гроші,а пільговик має право вибирати що йому брати гроші чи пільговий проїзд,тоді не будуть обділені ні мешканці міст, ні мешканці сіл які мало їздять.Так зроблено в Росії,Білорусії...І нічого владі Луцька тут свій тин городити.Закон Є Закон!
Мешканка Показати IP 6 Грудня 2019 18:16
Да гроші лопатую і все одно мільйони міська влада виділює як в безодню

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus