USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Маневичах можна орендувати склад, майстерню і гараж лісгоспу. Фото

28 Травня 2023 08:08
Майстерню, котельню, склад та гараж у Маневичах хочуть віддати в оренду. Нерухомість нині перебуває на балансі Маневицького лісового господарства.

Аукціон про передачу в оренду державного нерухомого майна оголосило Регіональне відділення Фонду держмайна в Львівській, Закарпатській та Волинській областях. Торги тривають на сайті prozorro.sale.

В оренду мають намір віддати групу інвентарних об’єктів площею 1377 кв. м на вулиці Луцькій у Маневичах:

- майстерня площею 59,4 кв. м,

- котельня площею 56,1 кв. м,

- склад площею 55,2 кв. м,

- гараж площею 1206,3 кв. м.
Цей лот виставлено на аукціон уперше.

Як вказано, майно може бути використане за будь-яким цільовим призначенням.

Термін оренди – період воєнного стану та 12 місяців після його припинення чи скасування.

Стартова вартість оренди за місяць – 9648 гривень.

Нагадаємо, в селі Звірів Луцького району продають з аукціону нерухоме майно, яке перебуває на балансі Ківерцівського лісового господарства. За майже шість мільйонів гривень можна придбати комплект об’єктів нерухомості: конюшню, будинок єгеря, лазню, будинок мисливця та інші.

У селі Білин Ковельського району, своєю чергою, продають об’єкти нерухомості, які перебувають на балансі Ковельського лісового господарства. За столярний і лісопильний цехи, склади та інші приміщення хочуть виручити майже 600 тисяч гривень.

А в Любомлі продають із молотка цехи переробки деревини та деревообробні майстерні, які перебувають на балансі філії «Любомльське лісове господарство» Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus