USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Маневичах на підприємстві вантажівка задавила чоловіка

8 Лютого 2022 09:12
У Маневичах вантажівка, яка виїжджала з приміщення, притисла причепом до бетонної стіни чоловіка. Від отриманих травм він помер у лікарні.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили місцеві жителі.

Трагічна подія трапилася 7 лютого зранку на одному із місцевих підприємств. Чоловік знаходився позаду вантажного автомобіля, який почав рухатися.

На місце події викликали бригаду медиків, яка намагалася врятувати постраждалого.

Як повідомив завідувач центральної оперативної диспетчерської служби швидкої допомоги Станіслав Лінік, виклик про надзвичайну подію надходив у швидку. Зі слів очевидців, автомобіль, який приїхав на ремонт, здавав назад та притиснув чоловіка до стіни. Його в тяжкому стані з закритим переломом грудної клітини доставили у Маневицьку центральну районну лікарню.

Як стало відомо, чоловік від отриманих травм помер.

Інформацію підтвердили у пресслужбі ГУНП у Волинській області, правоохоронці зазначили, що чоловік помер у лікарні під час надання медичної допомоги.

Також було встановлено, що 32-річний водій вантажівки MAN, рухаючись заднім ходом, здійснив наїзд на 63-річного пенсіонера, місцевого мешканця. Чоловік отримав травми несумісні з життям.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України. Триває розслідування.

Мар'яна ТАРАСЮК



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus