USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У місті на Волині відремонтують дві вулиці

26 Березня 2023 22:34
Управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради оголосило тендери на поточні ремонти вулиці Героїв Крут та провулку Вчительського. Ці роботи у Володимирі планують здійснити до кінця літа.

Торги тривають на сайті державних закупівель. Пропозиції від учасників приймають до 31 березня. Аукціони мають розпочатися 3 квітня.

Очікувана вартість поточного ремонту вулиці Героїв Крут становить 473 тисячі гривень, а поточного ремонту провулку Вчительського – 1,8 мільйона гривень.

На вулиці Героїв Крут у Володимирі проведуть наступні роботи: виправлення профілю щебеневих основ, очищення покриття, улаштування підстильних та вирівнювальних шарів, розливання бітумної емульсії, улаштування покриттів із гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумішей.

Своєю чергою, на провулку Вчительського зроблять наступне: демонтаж старого покриття, ремонт зливової каналізації, улаштування основи та дорожніх корит, розливання бітумної емульсії, улаштування вирівнювального шару, улаштування покриттiв iз гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумiшей, планування узбіч, облаштування тротуару та тактильних смуг, встановлення дорожніх знаків.

Ремонти мають закінчити до 30 серпня цього року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме чотири роки.

Нагадаємо, у Володимирі також запланували поточний ремонт вулиці Богдана Лепкого та капітальний ремонт вулиці Сагайдачного, а також капітальні ремонт вулиць Мономаха та Просвіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus