USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Молдові впала російська ракета, яку збила українська ППО. Відео

31 Жовтня 2022 12:49
У Молдові вранці 31 жовтня у населеному пункті Наславча Окницького району на півночі країни впала російська ракета.

Про це повідомило міністерство внутрішніх справ країни, пише Європейська правда.

У відомстві зазначили, що ракета була збита українською системою ППО та впала на північному краю населеного пункту Наславча, що розташований на кордоні з Україною.

Наразі постраждалих немає, але вибиті вікна декількох будинків.
У відомстві зазначили, що, за даними української влади, росіяни атакували Дністровську ГЕС на території України, яка знаходиться на відстані 10 км від Наславчанської ГЕС. Загрози повені немає.

«Наразі сили МВС оточили район падіння ракети, щоб уникнути можливих небезпек, на місці працює група з документації», – йдеться у повідомленні.

Портал NordNews оприлюднив відео, зняте камерою спостереження на місці. За словами журналістів, момент падіння російської ракети був знятий на відео.
Нагадаємо, о 7:00 31 жовтня російські окупанти завдали кількох хвиль ракетних атак по об’єктах критичної інфраструктури України. ЗСУ збили 44 із понад 50 ракет окупантів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus