USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Москві тисячі людей вимагають звільнити політв'язнів

29 Вересня 2019 19:29
У Москві на проспекті Сахарова тисячі активістів вийшли на узгоджений мітинг «Відпускай», який організували активісти незареєстрованої Лібертаріанської партії.

Про це повідомляють очевидці акції у соцмережах, передає ТСН.

Мітингувальники вимагають звільнити засуджених і заарештованих «московській справі», а також всіх політв’язнів.

Як зазначається, під час акції зі сцени виступали колишні фігуранти цієї справи Олексій Міняйло, Данило Конон, Владислав Барабанов і Валерій Костенок, а також російські опозиціонери Олексій Навальний, Любов Соболь.

Окрім цього мітинг підтримали низка музиканців, зокрема, лідер групи «Несчастный случай» Олексій Кортнєв, репер Face.

Наразі інформації про правопорушення чи затриманих під час акції немає.

За даними волонтерів об’єднання «Белый счетчик», в акції взяли участь понад 25 тисяч учасників.

Нагадаємо, 7 серпня, російський Центрвиборчком остаточно відмовив соратниці опозиціонера Олексія Навального та лідерці московських протесів Любові Соболь в участі у виборах до Мосміськдуми, згодом таке рішення ухвалили за скаргою Дмитра Гудкова.

Після цього у Москві регулярно відбуваються масові мітинги з вимогою провести вільні вибори до міської думи. Мерія мітинги забороняла, силовики жорстоко розганяли протестувальників. На кожній з двох останніх акцій російські правоохоронці затримали понад тисячу людей. Утім це не зупиняє людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
??? Показати IP 29 Вересня 2019 20:42
Шо з тими людьми не так? Знову з червоними прапорами ходять ... чи то історія йде по кругу, чи то люди деградують і втрачаютб память ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus