USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«У моїй грудній клітці – пухлина 10 см»: онкохвора військова з Волині потребує допомоги

8 Серпня 2020 09:00
Волинянка Ольга Козицька нещодавно дізналася про страшний діагноз – лімфому Ходжкіна. У жінки попереду – дороговартісне лікування, але необхідних коштів на це у неї немає.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у фейсбуці, передає Волинь.Правда.

33-річна Ольга Козицька – уродженка села Седлище Старовижівського району, виховує маленького синочка. Жінка навчалась у Рівненському державному гуманітарному університеті, працювала психологом у школі села Буцинь Старовижівського району.

У травні 2016 пішла на військову службу у 80 окрему десантно-штурмову бригаду у Львові, де живе і працює зараз діловодом стройової частини відділення персоналу.

Учора, 29 липня, Ольга дізналася про діагноз – лімфому Ходжкіна (злоякісну пухлину лімфатичної системи). Хвороба дуже швидко розвивається.

«Щоб було більш зрозуміло – у моїй грудній клітці зараз росте пухлина, яка має вже 10 см. Так саме 10 сантиметрів. Я потребую дороговартісного лікування, яке не можу потягнути самостійно. Всі мої заощадження були витрачені на аналізи та дорогі обстеження. Тому змушена просити фінансової підтримки в усіх, хто мене знає, в усіх, хто не байдужий до моєї біди. Я буду рада будь якій допомозі, вашому лайку, коментареві, поширенню. Також буду рада молитві за мене, або ж просто теплому слову», – написала Ольга.

Реквізити картки:

4149 4991 2153 2202

Понедільник (Козицька) Ольга Миколаївна
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus