USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«У нас немає вихідних»: Садовий оголосив суботу і неділю робочими днями у Львові

13 Листопада 2020 19:35
Мер Львова Андрій Садовий зробив суботу й неділю у місті робочими для малого й середнього бізнесу, щоб обійти введений урядом карантин «вихідного дня».

Про це йдеться у рішенні мерії, яке оприлюднив сам Садовий у Facebook, пише УНІАН.

«Прийняли рішення, що до 30 листопада субота та неділя на території Львова оголошені робочими днями для закладів громадського харчування, торговельно-розважальних центрів, закладів культури, спортивних залів, фітнес-центрів та ринків», – цитує Садовий текст документу.

Він підкреслив, що завдяки цьому рішенню «неможливо запровадити карантин «вихідного дня», бо в нас немає вихідних».
Карантин вихідного дня, запроваджений урядом з 14 листопада, викликав неабиякий опір з боку регіонів. Андрій Садовий був першим, хто відмовився вводити нові обмеження. Услід за Львовом це вчинили, зокрема, й міські голови Тернополя, Черкас, Рівного. Міська влада Луцька оскаржуватиме у суді постанову про запровадження карантину вихідного дня.

Своєю чергою, прем’єр Денис Шмигаль наголосив, що в очільників обласних центрів немає повноважень забороняти або запроваджувати рішення уряду. Крім того, глава Кабінету міністрів зазначив, що карантин «вихідного дня» стосується лише підприємців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Alex Показати IP 13 Листопада 2020 19:50
Боюся з таким піаром та такими діями наших людей, скоро не буде кому купувати в магазинах і користуватись послугами.... :(
Таки так Показати IP 13 Листопада 2020 20:57
*Креативність* львів'ян зашкалює. То вони гімн співають в честь того, що хворі з Уханя не потраплять в їхні лікарні, то вихідні скасовують.....
123 Показати IP 13 Листопада 2020 21:21
Чи це часом не сепаратизм?? Коли починається АТО???
ага Показати IP 14 Листопада 2020 08:22
як садовому хочеться утриматись в кріслі-навіть ціною нових жертв!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus