USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську інтернет-шахраї виманили у людей 11 тисяч

9 Вересня 2018 09:55
У Нововолинську люди вкотре натрапили на шахраїв в Інтернеті, перерахувавши їм 10 500 гривень.

Про це повідомляє Буг.

Зі слів керівника Нововолинського відділу поліції Віктора Пикалюка,6 вересня 40-річний чоловік звернувся з заявою до правоохоронців та повідомив, що його ошукали на 8 500 гривень. Він хотів замовити меблі на OLX та перерахував гроші. «Продавці» перестали виходити на зв’язок.

7 вересня до поліції звернулася 18-річна дівчина, яка планувала взяти кредит на 6 тисяч гривень. За послуги попередньо в телефонній розмові їй сказали заплатити 2 000. Дівчина лишилася без кредиту та без власних коштів.

Правоохоронці вкотре застерігають Не довіряти різноманітним повідомленням про виграш. НЕ переходити за посиланнями, НЕ набирати коди, НЕ відправляти смс, НЕ переводити гроші на рахунки, НЕ повідомляти особисті дані банківських карток. Та Не купувати у сумнівних продавців на інтернет-сайтах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Халява с Луцка Показати IP 9 Вересня 2018 10:55
Если хотите потерять свои деньги пообщайтесь с мошенниками в живую, они берут задаток за отправку почтой и разводят лохов. В итоге ни денег ни - вещей. Милиция здесь бессильна. https://www.olx.ua/favorites/ https://www.olx.ua/obyavlenie/kozhenoe-ofisnoe-kreslo-IDBpafM.html

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus