USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Нововолинську Трійцю відзначають благодійними заходами

13 Червня 2022 12:53
У неділю, 12 червня, в шахтарському місті відбулася низка святкових заходів.

У сквері Ветеранів пройшов дитячий концерт за участю вихованців Палацу культури, Центру дитячої та юнацької творчості та дитячої школи мистецтв, повідомляють на сайті Нововолинської міськради.

Своїми виступами присутніх потішили вокальний колектив «Надія» та аматорські колективи, вокалісти міського Палацу культури. Протягом концертів кожен охочий міг долучитися до збору коштів для потреб українських військових.

Для жителів та гостей міста проводили майстер-класи, діяли патріотична фотозона та ярмарок майстрів.

Сьогодні, 13 червня, заходи з нагоди свята Трійці тривають. Усі охочі можуть долучитися до участі в квесті «На Зелені свята», відвідати виставку робіт випускників художнього відділу дитячої школи мистецтв та етноурок «Святкування Трійці на Волині».

О 17:00 усіх охочих запрошують у сквер біля міської ради на майстер-клас із плетіння віночків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus