USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

У Нововолинську відмінили обов'язковий медогляд школярів

8 Серпня 2020 07:00
Із вересня у Нововолинську діти зможуть піти до школи без довідок про медогляд, який раніше традиційно проходили перед початком навчального року.

Управління освіти Нововолинської міськради не вимагатиме проведення обов’язкових профілактичних медоглядів для школярів і дозволяє розпочати новий навчальний рік без здачі довідок форми 086. Про це стало відомо 6 серпня під час наради у міськраді, повідомляє БУГ.

За словами начальниці управління освіти Ольги Лакиш, це зроблено для того, щоб не підвищувати ризики інфікування та передачі коронавірусу.

«За кожним навчальним закладом буде закріплений свій сімейний лікар, який у якийсь день вересня прийде і зробить первинний огляд дітей.

По суті первинка спрацювала добре і вже 50% школярів медогляд пройшли, окрім тих лікарів-спеціалістів, які є лише в лікарні, наприклад, ендокринолог чи гінеколог. Бо Центральна міська лікарня наразі не проводить оглядів, лише в екстрених випадках», – зазначила Ольга Лакиш.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучануа Показати IP 8 Серпня 2020 09:49
А Нововолинськ по якому праву може відміняти медогляди, ще і в школярів??!!
Іван Показати IP 8 Серпня 2020 13:43
Ну ти і де.іл!
Тетяна Показати IP 14 Серпня 2020 12:51
Нічого не відмінили, медогляд потрібно проходити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus