USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Нововолинську викрали 100 кущів троянд і тюльпанів

20 Квітня 2017 16:23
Сто кущів троянд і тюльпанів викрали з клумб Нововолинська перед Пасхальними святами. Про це 20-го квітня під час засідання виконавчого комітету Нововолинської міської ради повідомив Андрій Сторонський, інформує Буг.

Андрій Сторонський підняв цю тему під час звіту начальника ВУКГ Артема Жигалюка про діяльність та виконані роботи підприємством упродовж 2016-го року.

“Я завжди казав, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять. Ті, що пишуть на інтернет-сайтах або приносять фотографії нам і кажуть, що треба міській владі показати, де не прибрано, то варто взяти віник і совок та біля себе прибрати… Не можна навести лад, коли таке хамське відношення місцевих жителів до всього. Перед Пасхальними святами на клумбах міста викопали майже 100 кущів троянд і тюльпанів, то про який благоустрій можна говорити?”, – розповів заступник міського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus