USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У НСЖУ обурилися зривом фестивалю журналістів в Буковелі через обшуки СБУ

20 Вересня 2018 18:23
У Національній спілці журналістів України заявили, що СБУ своїми обшуками і забороною входу на об'єкти курорту "Буковель" зірвали всеукраїнський фестиваль журналістів, який готувався півроку. Про це повідомив голова НСЖУ Сергій Томіленко в Facebook.

"СБУ заблокувала роботу курорту "Буковель", куди на фестиваль приїхало майже 200 журналістів з усієї України. Обшуки і вилучення матеріалів проходять на різних підприємствах, пов'язаних із засновником курорту і одним з лідерів партії Укроп Олександром Шевченком", - йдеться у дописі Томіленка.

З його слів, півроку організатор фестивалю Український журналістський фонд в партнерстві з НСЖУ готував насичену програму майстер-класів на актуальні теми - висвітлення подій на Сході України (військові-герої, волонтери, патріоти), стандарти журналістики, розвиток місцевих медіа та інші.

"Також запланована церемонія нагородження переможців творчого конкурсу НСЖУ - кращі журналісти, регіональні медіа, найактивніші осередку Спілки журналістів (20 номінацій). Тепер колеги з усієї України зблизька бачать роботу СБУ - і з підтримки вітчизняного інвестора, і з поваги до громадян та журналістів зокрема....

Так, журналістський фестиваль точно незабутній! І якщо у найближчі години не буде притомної реакції СБУ, то упевнений, що про ці незабутні враження дізнається і багатотисячна аудиторія моїх колег", йдеться у повідомленні.

До слова, нагадаємо, сьогодні у ТК «Буковель» та буковелівській дорожній компанії «ПБС» в Івано-Франківську розпочалися обшуки.

"У той час, коли Порошенко з парламентської трибуни розповідав нам про демократію, про міфічний "інвестиційний бум", про те, що ми стали жити краще, в Буковелі та в буковелівській дорожній компанії «ПБС» в Івано-Франківську з виламуванням дверей, з взяттям в заручники працівників підприємств почалися політично мотивовані "маски-шоу" та обшуки на підприємствах та в помешканнях працівників", - висловився щодо обшуків народний депутат України Олександр Шевченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus