USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У поліції не побачили криміналу в діях викритого лучанином педофіла

13 Березня 2019 16:42
Лучанин більше місяця спілкувався з потенційним педофілом з Рівного, видаючи себе за 14-річну дівчину. Після інтимних пропозицій з боку чоловіка лучанин заявив у поліцію Рівненської області, проте там йому відповіли, що відомостей про вчинення кримінального правопорушення недостатньо.

Про це у Фейсбуці повідомив Ілля Токаренко.

З його слів, на імовірного педофіла він натрапив у соцмережі. Одразу повідомив рівненську поліцію, яка перевіряла номери телефонів, а Ілля тим часом переписувався з ним, а його дружина спілкувалася телефоном, видаючи себе за 14-річну дівчину.

Чоловік розпитував, чи є в неї батьки, а згодом висловлював інтимні бажання, зокрема пропонував одягти коротку спідницю, поїхати з ним у баню.

Натомість у поліції, здійснивши перевірку, заявили, що «не отримали достатньо відомостей, які б вказували на наявність події кримінального правопорушення».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Патріотка Показати IP 14 Березня 2019 00:57
Коли до влади і інших структур, які регулюють життя суспільства прийдуть справжні патріоти, які справедливо, неупереджено і згідно загально прийнятого людського закону будуть карати виних у тих чи інших правопорушеннях. Громадяни будьте свідомими до своїх нащадків.
Коза Показати IP 15 Березня 2019 08:35
Писати можна багато. Людина поки протиправного нічого не вчинила. Все правильно поліція відписала. В більшості випадків педофіли це не якісь сторонні з інтернету, а близькі люди - родичі, сусіди. Ось що страшно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus