USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Польщі банда незаконно відправляла українців до Британії

26 Жовтня 2018 13:19
У Польщі незаконне угруповання допомагало українцям змінювати зовнішність, аби незаконно відправляти їх до Великої Британії.

Про це повідомило Польське радіо.

Організував це незаконне угрупування безробітний житель Перемишля, до складу якого, окрім трьох поляків, входив ще й українець, який шукав серед співвітчизників осіб, котрі хочуть виїхати до Британії. А у Польщі розшукували людей, схожих на клієнтів з України та переконували продати документи за 200-500 злотих.

Українців гримували, їм накладали волосся, вуса і бороди, щоб відповідати фотографії у документі. За це українці платили від двох до трьох тисяч євро. Відомо, що понад десяток осіб таки скористались цими послугами. Ділки навіть організовували трансфер до Німеччини, звідки українці мали продовжувати подорож самотужки.

Вже відкрито кримінальну справу, наразі слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus