USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Польщі працюють близько 2 млн українців, - спікер Сейму

14 Березня 2018 08:27
Нині в Польщі працює до 2 мільйонів українців - вважає спікер Сейму Польщі Марек Кухцінський.

Про це пише "Європейська правда".

"За різними оцінками, в Польщі працюють 1,3-1,5 млн українців. Певний, що ця цифра вже більше – до 2 млн. Тільки віз минулого року було видано 3 млн",- заявив він.

"Якщо порівняти із ситуацією у Німеччині, ми не маємо таких проблем із робітниками, і це сповнює нас гордістю. Ми здатні співпрацювати, адже ми дуже схожі", - резюмував Кухцінський.

До слова, протягом 2017 року до Польщі з проханням надати політичний притулок звернулися 625 українців. Окрім того, на території Польщі прикордонники проводять масові перевірки підприємств для виявлення нелегального працевлаштування іноземців. При цьому найчастіше жертвами нечесних роботодавців стають громадяни України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus