USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У портала «Дія» з'явиться англомовна версія

22 Липня 2021 19:34
Міністерство цифрової трансформації створить англомовну версію електронного порталу державних послуг «Дія».

Про це відомство повідомили в Telegram-каналі, пише ТСН.

Згідно з повідомленням, оголосив тендер партнер Мінцифри – Академія електронного управління Естонії.

«Мінцифра прагне перетворити держпослуги на зручний та зрозумілий сервіс для кожного – як для українців, так і для іноземців. Тому наші партнери з Академії електронного управління Естонії оголосили тендер на модернізацію платформи управління електронними послугами та електронного кабінету користувача, що є складовою порталу «Дія», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: У «Дії» з’явиться посвідчення учасника бойових дій

Зазначається, що англомовна версія дозволить отримувати послуги громадянам інших країн та українцям, які перебувають за кордоном.

Дедлайн подання тендерних заявок – до 13 серпня 2021 року. З переможцем тендеру буде укладений рамковий контракт на 22 місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дід Панас Показати IP 22 Липня 2021 21:06
ну так, у нас же ж більших проблем немає, тільки Дія, ми тут всі англійською розмовляємо, ну і звісно що україніці за кордоном по українськи не розуміють

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus