USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мультик про податки переклали англійською. ВІДЕО

21 Березня 2012 09:17
Вийшла у світ англомовна версія анімаційного фільму «Місто мрії» ‒ просвітницького казкового оповідання, в якому дітям розповідається про податки та їхнє значення в суспільстві.
Про це повідомляють у ДПС Волині.
Мультфільм із англійською озвучкою розміщено у вільному доступі на YouTube.
Крім того, українські податківці передадуть копії нової версії фільму своїм колегам з європейських країн – у рамках міжнародної співпраці з формування податкової культури.
Нагадаємо, мультфільм «Місто мрії» вперше вийшов на екрани 15 листопада 2011 року українською та російською мовами. Фільм транслювався по телебаченню та демонструвався школярам у кінотеатрах, а також був викладений у мережу для вільного перегляду.
Тільки за допомогою сервісу YouTube «Місто мрії» подивилися більше 420 тисяч глядачів. При цьому україномовна версія виявилася популярнішою – 250 тисяч переглядів. Російською ж мультфільм переглянули 170 тисяч користувачів Інтернет.
«Місто мрії» ‒ екранізація казки білоруської письменниці Людмили Богданової «Про достославні діяння податкового інспектора Тараса Лелеко». Письменниця перемогла у конкурсі, організованому Державною податковою службою України, та отримала право на зйомки фільму за власним твором.
До речі, за рекомендацією дитячих психологів, під час зйомок використовувалася традиційна «мальована» анімація, і в фільмі немає жодного комп’ютерного спецефекту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus