USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У райлікарні на Волині підготують приміщення для встановлення ангіографа

9 Жовтня 2022 23:29
Камінь-Каширська центральна районна лікарня оголосила тендер на виготовлення проєктно-кошторисної документації щодо об’єкта «Капітальний ремонт частини терапевтичного відділення з встановленням ангіографа».

Торги тривають на сайті Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 13 жовтня. Аукціон розпочнеться 17 жовтня.

Очікувана вартість розробки проєкту становить 200 тисяч гривень.

Згідно з завданням на проєктування, робочий проєкт має включати влаштування і демонтаж цегляних перегородок, заміну підлог, заміну дверних і віконних блоків, внутрішнє оздоблення стін та стель, заміну внутрішніх та зовнішніх інженерних мереж (водопостачання, каналізація, теплопостачання, електропостачання), благоустрій прилеглої території та виконання протипожежних заходів.

Капітальний ремонт мають проводити при умові експлуатації будівлі без зупинки лікувального процесу.

Проєктно-кошторисну документацію для капітального ремонту частини терапевтичного відділення з встановленням ангіографа в Камінь-Каширській центральній районній лікарні мають підготувати до 15 листопада 2022 року.

Довідка

Ангіографія – це метод рентгенологічного дослідження судин (артерій, вен), що дозволяє визначити місце звуження або закупорки судини, місце та міру патологічного розширення судин (аневризма), наявність внутрішньої кровотечі, міру поширення пухлинного процесу та інші хвороби, які виявити іншим шляхом не вдається.

Дослідження виконується шляхом введення в судину спеціальної контрастної речовини й одночасного виконання рентгенографічного дослідження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus