USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У РФ хочуть залучити більше військових-контрактників: вікові обмеження можуть зняти

20 Травня 2022 13:38
Члени путінської «Єдиної Росії» подали до Держдуми законопроєкт про скасування вікових обмежень для військових на контрактній службі.

Про це повідомляють російські ЗМІ, передає УНІАН.

Зараз перші контракти про проходження військової служби в Росії можуть укладати росіяни віком від 18 до 40 років та іноземці від 18 до 30 років.

У п'ятницю, 20 травня, голова комітету Держдуми з оборони Андрій Картаполов і його перший заступник Андрій Красов внесли на розгляд законопроєкт, що знімає обмеження на укладення першого контракту про проходження військової служби.

«Для застосування високоточної зброї, експлуатації озброєння та військової техніки необхідні високопрофесійні фахівці. Досвід показує, що такими вони стають до 40-45 років», – йдеться в пояснювальній записці до документа.

Нагадаємо, через величезні втрати окупантів у РФ немає живої сили для поповнення своїх військ в Україні. Тому хочуть залучити навіть жінок.

Також планують залучати до бойових дій студентів з тимчасово окупованих територій Донецької області.

А в ОРДЛО під «мобілізацію» потрапляють всі, кого зловлять. Окупант з проблемами із зором потрапив у полон і розповів, як людей з інвалідністю беруть до лав російських загарбників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus