USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У РНБО назвали вартість міжнародного аудиту Укроборонпрому

26 Квітня 2019 13:33
Заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос заявив, що міжнародний аудит Укроборонпрому може коштувати до п'яти мільйонів доларів.

В ефірі 5 каналу він сказав, що рішення про виділення коштів повинен прийняти Кабінет міністрів.

У той же час Кривонос запевнив, що уряд вже проводить необхідну роботу з цього питання.

"Нам дуже важливий аудит, тому що проведення аудиту покаже, що ми прозорі, що ми готові до співпраці. Партнери розуміють, що ми маємо і в якому стані. І це дає бажання завести інвестиції в нашу країну", - пояснив він.

Нагадаємо, 6 березня РНБО доручила провести міжнародний аудит і ревізію державного концерну Укроборонпром і його підприємств. Таке рішення було прийнято після публікації розслідування про корупцію в оборонці.

Згідно з розслідуванням журналістів, підприємства Укроборонпрому купували деталі, поставлені контрабандою з Росії групою ділків. При цьому ціни на деталі завищувалися в кілька разів. Учасниками схеми з розкрадань в оборонному комплексі є заступник секретаря РНБО Олег Гладковський, його син Ігор з другом і директор Укроборонпрому Павло Букін. У вказаній схемі також нібито задіяні керівники оборонних структур різних рівнів.

Як заявив генпрокурор Юрій Луценко, після 2014 року внаслідок правопорушень на підприємствах державного концерну Укроборонпром збитки склали понад 350 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Упс! Показати IP 26 Квітня 2019 14:08
Накрали сотні мільйонів в свої кишені/офшори з народної кишені ,а тепер ще їм треба 5 млн вигребти...вчасно ти кривій ніс під крильця оФФшорному з президентства знявся...злодій злодія покриває й гарно на бабках процвітаєте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus