USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У роботі Facebook, Instagram і WhatsApp стався масштабний збій

4 Жовтня 2021 19:09
У роботі платформ Facebook стався збій. Йдеться про сервіси WhatsApp, Messenger і Instagram.

Соціальні мережі Facebook та Instagram у десктопній версії перестали працювати, а мобільні версії цих соцмереж фактично не оновлюються, пише ТСН.

Про це повідомляють користувачі Інтернету у всьому світі, а також свідчать дані порталу downdetector.

Відомо, що проблеми з доступом почалися приблизно о 18:25 за київським часом.


Причини збою поки не відомі.
У Facebook, який володіє Instagram і WhatsApp, заявили, що знають про проблему і усувають її.

«Ми знаємо, що у деяких людей виникають проблеми із доступом до наших додатків і продуктів. Ми працюємо над тим, щоб якомога швидше повернути все в норму, і приносимо вибачення за будь-які незручності», — написав у Twitter керівник відділу комунікацій Енді Стоун.

Після 19:30 за Києвом, користувачі по всьому світу також почали скаржитися і на проблеми з доступом до Twitter, Google і Amazon. У Німеччині «впали» навіть провідні телеком-провайдери.

Користувачі соцмереж повідомили, що після збою в WhatsApp багато хто перейшов в Telegram. Техпідтримка заспокоїла людей, заявивши, що месенджер працює «повільно, але тримається».

Після 20:20 користувачі почали повідомляти про збої в роботі Netflix, Steam, PlayStation Network, YouТube, Snapchat, Reddit, TikTok, Skype, Viber і десятка інших сервісів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 4 Жовтня 2021 19:24
Зеля, верни фб. всеравно тебе импичмента не избежать
В'ячеслав Показати IP 4 Жовтня 2021 20:21
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN Проблеми з DNS зараз, формально це означає що на дану мить у всесвітній мережі інтернет адрес https://www.instagram.com/ та http://facebook.com/ не існує! Зовнішні вебсервіси для ідентифікації доменів їх теж не бачать.
Анонім Показати IP 4 Жовтня 2021 21:12
Капець блогерам , на біржу підуть:) там нарозхват будуть
павло Показати IP 4 Жовтня 2021 22:43
фейсбук це взагалі гетто, там нічого неможна погано писати про коронавірус і лгбт, фейсбук це ліберальна заангажована пропаганда, ось і пожинають наслідки своєї політики і це тільки початок, вони навіть у сша на голову вилізли і рахують себе більше за владу, і ось їм хтось показав? що їх сервери можна положити щоб вони опустились, це полюбому внутрішньоамериканське протистояння де вже не один рік іде боротьба з deep state

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus