USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У Росії назвали новий дедлайн для повної окупації Донецької області

1 Вересня 2022 18:02
Через численні поразки армія Росії змушена знову змінити плани щодо повної окупації Донецької області. Тепер російські військові планують захопити регіон до 15 вересня.

Зауважимо, відповідно до попередніх планів, окупанти мали вийти на адміністративні кордони Донецької області до кінця серпня, але не змогли завдяки ЗСУ, розповів на брифінгу заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексія Громова, передає ТСН.

«На сході ворог здійснює перегрупування військ Центрального військового округу з Лугансько-Донецького до Курахівського напрямку з метою нарощування своїх військ. Після відновлення боєздатності ворогом додатково введено по одній батальйонно-тактичній групі на Слов’янський та Миколаївський напрямки», – заявив Олексій Громов.

«Російськові військові продовжують утримувати окуповані райони Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей, а також намагаються створити умови для відновлення наступу. Так, окупанти вчергове коригують свої плани і дії відповідно до наказу Путіна щодо виходу на адміністративні кордони Донецької області до 15 вересня», – заявив він.

Нагадаємо, за даними Генштабу, у Білорусі планують військові навчання, на яких можуть провести тренування із захоплення територій. Зокрема, частини прикордонних областей України. У навчаннях візьмуть участь російські військові і бійці країн ОДКБ.

Як ми писали, згідно із заявою очільник російського Міністерства закордонних справ Сергія Лаврова, задачі так званої «спецоперації» в Україні змінилися: тепер це не лише Донецька та Луганська області, а й інші території цієї країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus