USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мобілізація в Росії: невідомий вистрелив у воєнкома, він помер. Відео

26 Вересня 2022 09:33
В Усть-Ілімському військкоматі (Іркутська область) невідомий вистрілив у воєнкома, його затримали. Воєнком помер дорогою до лікарні.

Про це повідомляє УП.

Військовий поранений і перебуває у важкому стані, стрілець затриманий. Проте, як повідомили пізніше росЗМІ, підстрелений начальник військомату Усть-Ілімська після замаху помер дорогою до лікарні.

Як пише ТСН, стрільцем виявився 25-річний місцевий мешканець, йому призначено психологічну експертизу.

Варто також зазначити, що офіційна інформація щодо інциденту поки не надходила. У самому військкоматі коментувати стрілянину відмовилися. Водночас місцеві журналісти з посиланням на джерело у правоохоронних органах, заявили, що загибель керівника призовної комісії, де сталася стрілянина, недостовірна, військом нібито живий.

Нагадаємо, 21 вересня президент РФ Володимир Путін оголосив часткову мобілізацію. Призиватимуть росіян, які перебувають у запасі. Мобілізацію почали 21 вересня. Після чого різко зросла кількість охочих виїхати з Росії.

Читати ще: «Зараз не 1812, 1914 або 1941 рік»: в ISW назвали промахи Путіна щодо «спецоперації» та мобілізації

Оголошення мобілізації в Росії спровокувало протести. У російських містах 24 вересня на акціях протесту проти війни в Україні та примусової мобілізації росіян, затримано сотні людей.

Читати ще: «Це Росія напала на Україну» – у Дагестані розгораються протести. Відео

25 вересня у Махачкалі, столиці Дагестану, затримали 101 людину на акції проти мобілізації. Глава Дагестану Сергій Меліков заявив, що необхідно виправити помилки, які були на самому початку мобілізації. Він повідомив, що серед мобілізованих, які не відповідають критеріям мобілізації, були студенти і багатодітні батьки з малолітніми дітьми, а також «хлопці, які ніколи в житті не тримали в руках автомат».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus