USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Рожищі відкрили новеньке футбольне поле. Фото

20 Вересня 2021 14:17
У Рожищенській дитячо-юнацькій спортивній школі – свято. Цей спортивний заклад став багатшим на ще один об’єкт – тут уже підготували та офіційно відкрили новеньке футбольне поле зі штучним покриттям розміром 60*40.

Це поле у містечку чекали довгі 5 років. Через бюрократичні процедури процес затягувався, багато хто взагалі не вірив в майбутнє такого проекту, проте результат все ж є, каже народний депутат Вячеслав Рубльов. Найбільшу частину з кошторисної вартості цього об’єкту – 3,6 млн грн – були передбачені з фонду на соціально-економічний розвиток, які розподіляє та передбачає народний депутат, інформує пресслужба нардепа.

«Загальна кошторисна вартість цього об’єкту – 5 млн 100 тис. грн. Як би важко не було, ми продовжуємо реалізовувати такі проекти, адже нашим дітям потрібні заняття спортом. Тим більше, що в Рожищі сформовані свої спортивні футбольні традиції», – переконаний Вячеслав Рубльов.

Урочисту червону стрічку на вході на футбольне поле перерізали дітлахи – юні спортсмени, які відвідують секцію футболу для наймолодших. Голова громади В’ячеслав Поліщук розповідає: футболом в спортшколі займається близько 200 дітей, але, впевнений, що тепер кількість спортсменів збільшиться.
«Тут хороші умови для занять спортом, футболом, проведення змагань і це побачать батьки. Крім того, в минулому році завдяки Вячеславу Рубльову та обласній раді на території ДЮСШ облаштували баскетбольний майданчик, яким активно користуються спортсмени», – розповів В’ячеслав Поліщук.

Та додає: поблизу спортшколи планують провести благоустрій території та відновити стадіон із біговими доріжками для легкоатлетів. Голова обласної ради Григорій Недопад каже: вболіває за те, аби в Рожищі розвивалася спортивна інфраструктура.

«Є дуже багато ідей як зреалізувати такий об’єкт. Ми спільно почали працювати з Вячеславом Рубльовим, побували в міністерствах та шукаємо, звідки залучити кошти на такі роботи», – зазначив очільник депутатського корпусу.

«Ми ставимо за мету, що проєкти, над якими ми працюємо, мають бути спільними: народний депутат, область і громада працюють над тим, аби створити комфортні умови для мешканців громади», – наголосив народний депутат Вячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вау! Показати IP 20 Вересня 2021 14:25
І турнічки, і поле футбольне ... але от в країні тільки с*..а наближається, але хоч футбола поганяємо на морозі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus