USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Рожищі зі школи викрали парти і стільці

27 Травня 2020 13:12
Двоє жителів райцентру 46-ти та 36-ти років викрали з приміщення однієї із місцевих шкіл парти та стільці. Оперативники Рожищенського відділення поліції викрили зловмисників під час скоєння чергової крадіжки. Меблі вилучили та повернули директору школи, інформує поліція Волині.

Під час досудового слідства встановлено, що правопорушники викрадали із території загальноосвітнього закладу шкільні парти й стільці та продавали. Учора поліцейські заскочили зловмисників під час скоєння чергової крадіжки. Частину меблів вилучили та повернули школі. Точна кількість викраденого та сума збитків встановлюється. Обоє волинян уже раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

Слідчі за фактом крадіжки відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення їм підозри у скоєному злочині. Триває досудове слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучник Показати IP 27 Травня 2020 14:24
Якби при Сталіні то дали б десятку цим злочинцям а зараз в крайньому випадку щось умовно або штраф 170 гри. Через це процвітає злодійство.
До Лучник Показати IP 27 Травня 2020 17:17
При Сталіні їх би на фронт сразу відправили би

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus