USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Секторі Гази перебуває 120 українців, МЗС шукає способи їх повернути

15 Травня 2021 21:02
У Міністерстві закордонних справ шукають способи повернути на батьківщину українців, які зараз знаходяться у Секторі Гази, що охоплений бойовими діями.

Про це у коментарі Українській правді розповів речник МЗС Олег Ніколенко.

«Міністерство закордонних справ підтримує зв’язок із українцями, які виявили бажання залишити Сектор Гази. Зараз їх 120 осіб», – сказав чиновник.

Посольства України в Ізраїлі та Єгипті, а також представництво при Палестинській національній адміністрації нині відпрацьовують можливі маршрути репатріації.

У МЗС додали, що тримають цю ситуацію на особливому контролі.

Нагадаємо, зараз між Ізраїлем та Сектором Гази тривають бойові дії.

Минулої ночі ізраїльська армія за участю авіації, танків, артилерійських і піхотних підрозділів уздовж кордону провела масштабну операцію проти радикального угруповання «ХАМАС» у Секторі Гази. Ізраїль вразив 150 цілей і зруйнував мережу «метро» «ХАМАС».

Ізраїльські військові у суботу здійснили удар по вежі в Секторі Гази, що використовувалася крилом військової розвідки ХАМАС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Арафат Показати IP 15 Травня 2021 22:52
В цому - вся натура хохла: наплювати на Неньку, образити її. А як припече - навколішки лізти назад
ВІРУС Показати IP 16 Травня 2021 09:29
УКРАЇНЦІ ЖИВУТЬ В УКРАЇНІ....
Всезнайко Показати IP 16 Травня 2021 09:33
Шкіряка пошліть.
Народна прокуратура Показати IP 16 Травня 2021 10:04
А що вони там роблять? Це не курорт, роботи там теж немає, офіційна ідеологія грунтується на терорі. Для чого імпортувати до нас радикальних ісламістів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus