USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У селі на Волині під майбутню амбулаторію реконструюють будівлю

3 Лютого 2022 13:04
Грядівський медичний пункт тимчасового базування комунального некомерційного підприємства «Нововолинський центр первинної медико-санітарної допомоги», що на вулиці Лесі Українки, 3а в селі Гряди Володимир-Волинського району планують реконструювати під амбулаторію.

Про це йдеться на сайті державних закупівель Prozorro. Торги на роботи з розробки проєктно-кошторисної документації з подальшим отриманням письмового звіту за результатами проведеної державної експертизи проєкту «Реконструкція Грядівського медичного пункту тимчасового базування під амбулаторію» оголосило КНП «Нововолинський центр первинної медико-санітарної допомоги». Пропозиції від учасників прийматимуть до 4 лютого, а аукціон розпочнеться 7 лютого.

Очікувана вартість проєкту становить 300 тисяч гривень.

Згідно з тендерною документацією, реконструкцію планують здійснити в одну чергу за кошти державного бюджету. Амбулаторія має охоплювати послугами мешканців сіл Гряди, Кропивщина, Низкиничі, Тишковичі, Хренів.

Проєкт має передбачати збільшення загальної площі будівлі, утеплення фасаду, влаштування огорожі, пожежну сигналізацію, два кабінети для лікарів, реєстратуру, процедурний кабінет, пункт щеплень, кімнату хворих денного стаціонару на чотири ліжко-місця, санітарний блок, а також малі каналізаційні очисні споруди (септик і фільтраційний колодязь) або вигріб, реконструкцію теплової мережі з облаштуванням теплового пункту, прокладання освітлювальної мережі тощо.

Окрім того, приміщення має бути пристосоване до потреб маломобільних груп населення.

Проєктно-кошторисна документація на реконструкцію приміщення на вулиці Лесі Українки, 3а в селі Гряда під амбулаторію має бути готова до 28 квітня 2022 року. Після цього стануть можливими підготовка до торгів та оголошення тендеру на самі роботи.

Нагадаємо, оновлена амбулаторія наприкінці року запрацювала в селі Сокіл Луцького району.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus