USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У селищі на Волині школярі з волонтерами висадили пів тисячі цибулин квітів із Нідерландів

7 Грудня 2022 22:51
У селищі Торчин учні ліцею разом із місцевими волонтерами днями висаджували цибулини квітів. Пів тисячі підземних пагонів освітній заклад отримав із Нідерландів у рамках проєкту «Flowers4school».

Про це Суспільному розповіла заступниця директора ліцею Наталія Гаць.

З її слів, у рамках проєкту школа отримала різні види рослин: нарциси, тюльпани, гіацинти, крокуси, які проростуть навесні.

Освітянка зазначила, що Торчинський ліцей співпрацює з волонтерами від початку повномасштабної війни, зокрема школярі та вчителі готують солодощі, домашню випічку, хліб та дитячі малюнки, котрі волонтери передають військовим.
Як розповіла ліцеїстка Софія Радчук, така благодійна акція дозволяє відновити природу, яка зазнала змін і руйнувань через війну, а також прикрасити територію школи.

«Я тримаю гіацинти, вони різних кольорів від білого до темно-бурих. Ми – сила, ми – нація і ми повинні триматися один біля одного і допомагати, тим самим наближаємо Україну до перемоги», – говорить школярка.
Після акції з висаджування рослин торчинські волонтери розповіли учням про поїздки на фронт, бойові трофеї і спілкування з військовослужбовцями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus