USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У ще одній сільській школі на Волині збудують вбиральні

24 Вересня 2019 21:52
До кінця року в загальноосвітній школі І–ІІ ступенів, що на вулиці Поліській, 65 у селі Погулянка Любешівського району Волинської області, планують добудувати санітарні кімнати.

Відкриті торги для пошуку виконавця робіт оголосив відділ освіти, молоді та спорту Любешівської районної державної адміністрації. Тендерні пропозиції прийматимуть до 1 жовтня.

Очікувана вартість робіт із реконструкції навчального закладу для добудови санітарних кімнат становить 1,082 мільйона гривень.

Проєкт передбачає добудову приміщень із влаштуванням санвузлів, зокрема для осіб із інвалідністю, внутрішнє та зовнішнє опорядження, утеплення конструкцій, монтаж обладнання, проведення мереж водопостачання, каналізації та електроосвітлення.

Усі роботи планують здійснити у період із 7 жовтня до 31 грудня поточного року.

Відзначимо, що раніше подібний тендер оголошували на добудову туалетів у школі села Щитинь Любешівського району.

А ще минулоріч Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, що 95 сільських шкіл на Волині не мають внутрішніх вбиралень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
м Показати IP 24 Вересня 2019 22:02
яка собівартість такої вбиральні?наскільки відомо в восьмирічних школах було по 200 тис.гривень і вище?
Ніна Показати IP 24 Вересня 2019 22:14
Золоті унітази... ще донедавна дахи шкільні перекривали за 1 млн. грн.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus