USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Сільська школа на Волині отримала сучасне музичне обладнання

25 Квітня 2017 20:56
Завдяки підтримці небайдужих людей учні ЗОШ села Поповичі отримали в користування музичне устаткування. Підсилювач, акустичну систему, мікрофони та комплектуючі до них придбали на умовах співфінансування із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», повідомляє прес-служба Фонду.

"У нашій школі навчається 37 діток, 11 із них займаються в Голобській музичній школі. Дітки опановують гру на багатьох інструментах, вивчають музичну грамоту. Всі наші учні люблять і вміють співати, декламувати. Інакше і бути не може, адже у школі постійно проводяться патріотичні лінійки та вечори, концерти, родинні свята, конкурси", – каже директор школи Наталія Потапюк.

У Поповичах мешкають понад 360 мешканців. Із них – майже 90 дітей дошкільного та шкільного віку. У громади села є величезний потенціал та бажання розвиватися. Усі масові заходи тут проводять із піснею. Участь у них заходах беруть не лише учні, а й вокальна група вчителів, фольклорний гурт «Оберіг» місцевого будинку культури, батьки.

Саме тому ініціативна група села на чолі з учителькою Іриною Пасічник вирішила: їм треба мати власне музичне обладнання. За підтримкою звернулася в Ковельське представництво Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Реалізувавши проект «Великі таланти маленького села», на умовах співфінансування із Фондом школа придбала підсилювач, акустичну систему, мікрофони та комплектуючі до них. Свій посильний внесок зробили також учителі, Голобська селищна рада, батьки дітей дошкільної групи.

Під час вручення обладнання керівник Північної філії Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Арсен Базярук наголосив: "Дякуємо, що громада проявила ініціативу і реалізувала свій задум. Завдяки небайдужим односельчанам діти отримали такий гарний подарунок. Ви не чекали, що хтось прийде і зробить це за вас. Згуртувавшись, ви отримали бажаний результат".

"Сучасна акустична апаратура допоможе краще проявити здібності і таланти наших дітей, впровадити новітні технології в навчально-виховний процес. Громада села задоволена результатом співпраці із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», – підсумувала Наталія Потапюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus