USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

У США вилупилося рідкісне імператорське пінгвіненя

30 Жовтня 2023 00:40
У тематичному парку SeaWorld в американському місті Сан-Дієго вперше за 13 років вилупилося пташеня імператорського пінгвіна.

Про це пише Громадське з посиланням на пише Reuters.

«Це (турбота про пташеня – ред.) найзахопливіше з того, що ми будемо робити протягом усього року, можливо, усього десятиліття», – сказав куратор зоопарку Джастін Брекетт.

Імператорські пінгвіни зараз занесені до списку видів, які перебувають під загрозою зникнення через втрату морського льоду Антарктиди та підвищення рівня моря, спричиненого зміною клімату.

«Це єдиний зоопарк у Західній півкулі, де можна зустріти імператорських пінгвінів», – кажуть співробітники парку.

Пінгвіненя, яке вилупилася 12 вересня, постійно харчується рибою та «рибними молочними коктейлями», набираючи зі здоровою швидкістю 5-10% від ваги свого тіла за день.

«Її маленьке щебетання вже підкорило серця нашої команди птахівників, і ми з нетерпінням чекаємо, коли наші гості теж зможуть насолодитися нею!» – наголосили в зоопарку.

Як зазначає Reuters, на відміну від інших видів, які відкладають кілька яєць на рік, самка імператорського пінгвіна відкладає лише одне яйце раз на рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus