USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

У Молдову не вдалось – гайнув у Париж: онук Ротару таки втік з України

30 Липня 2022 00:54
Онук співачки Софії Ротару Анатолій Євдокименко виїхав у Париж.

Він не повідомив, як йому вдалося виїхати з України. Знімки, на яких видно Ейфелеву вежу та вулиці Парижа опублікував у Instagram, передає Gazeta.ua.

На початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України онук та син Ротару перебували в Україні.

За місяць стало відомо, що 7 березня, була затримана група з дев'яти чоловіків, які намагалися втекти до Молдови на човні і незаконно перетнути державний кордон України.

Їх зупинили на ділянці україно-молдовського кордону в Могилів-Подільському. Серед групи були й родичі Ротару – її син Руслан Євдокименко та онук Анатолій.

У чоловіків був провідник з місцевих. Серед затриманих було вісім громадян України призовного віку та громадянин Молдови. Чоловіки намагалися човном переправитися до сусідньої країни. Їх усіх затримали прикордонники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Українка Показати IP 30 Липня 2022 05:21
чому щеня совкове не в москву втікав
Джек до Українка Показати IP 30 Липня 2022 09:37
А що так як ти,в польщі мав сидітиф
Анонім Показати IP 30 Липня 2022 10:08
Ого якого "козака" виростила ротариха - сумно,сумно аж за край. Виходить, що свої патріотичні пісеньки співала виключно заради бабла і відпочинку на Мальдівах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus