USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У стилі козаків до московського чорта: нардепи від БПП написали лист Путіну

7 Листопада 2018 17:33
Депутат від "Блоку Петра Порошенка" Олексій Гончаренко зачитав з трибуни звернення парламентарів до президента РФ Володимира Путіна, підготовлене у відповідь на введення Росією санкцій проти України.

Про це Олексій Гончаренко написав на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, підписанти листа "вирішили не вигадувати велосипед", бо "наші предки козаки вже подали приклад, як вести переговори з ворогами на міжнародному рівні".

Звернення до Володимира Путіна написали в стилі відомого "Листа запорозьких козаків турецькому султанові".

"Ми вирішили, як народні депутати від БПП, дати відповідь пану Путіну на усі його дії. І відповідь ми хочемо дати в старовинному українському стилі, які нам ще показали наші пращури запорожці",– пояснив Гончаренко у Верховній Раді.
"Лист" нардепів до Путіна повністю:

"Українські депутати — Путіну!

Ти, президент, чорт московський, і проклятого чорта брат і товариш, самого Люцифера секретар!

Який ти в чорта лицар, коли голим задом їжака не вб’єш? Не будеш, сучий ти сину, синів українських під собою мати. Твого війська ми не боїмося, землею і водою будемо битися з тобою.

От так тобі український народ висловив, плюгавче. Не будеш ти і свиней християнських пасти.

Тепер кінчаємо, бо число знаємо і календар маємо, місяць у небі, рік у книзі, а день такий у нас, як і у вас, за це поцілуй у дупу нас!"

За словами Гончаренка, крім нього, під цим листом поставили підписи також депутати від БПП Владислав Севрюков, Олег Барна, Богдан Онуфрик, Олександр Співаковський, Григорій Шверк, Рефат Чубаров, Ігор Артюшенко та Григорій Тіміш.
А ось українці у соціальних мережах не схвально оцінюють таку творчість депутатів. У коментарях до відео люди називають депутатів клоунами. Також депутатам нагадали, що заробітну плату вони отримують не за листи до Володимира Путіна, тому потрібно зайнятися вирішенням нагальних проблем.
Нагадаємо, що прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв підписав постанову, яка вводить спеціальні економічні заходи щодо 322 громадян і 68 компаній з України. Санкції запровадили щодо українських суддів, депутатів, бізнесменів, чиновників Адміністрації Президента, голів органів виконавчої влади, компанії найбільших українських підприємців, керівників відомств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Анатоль_ Показати IP 7 Листопада 2018 17:54
Шо шо, а дуркувати нардепи вмiють добряче. Навченi.
Таня Строцюк Показати IP 7 Листопада 2018 18:03
Клоуни і піда*и!
Анонім до Таня Строцюк Показати IP 8 Листопада 2018 20:23
А головний піда* Порох!!
Я Показати IP 7 Листопада 2018 18:03
придуркуваті клоуни... або канатчикова дача...
Реаліст Показати IP 7 Листопада 2018 18:16
То не козаки, а кізяки. Справжні козаки про державу і народ думали б, перебуваючи при владі, а ті грошові торби дурницями займаються. Добре цирки робити, коли на рахунку мільйони.....
Че Показати IP 7 Листопада 2018 19:38
.бані розп..дяї. Їм не те що закони писати не можна доручати, тачку страшно дати.
Всезнайко Показати IP 7 Листопада 2018 19:39
Особливо рефат чубаров козак... То його предкам козаки писали справжні
123 Показати IP 7 Листопада 2018 21:31
Хлопці готуються до виборів. Новий пілар. Типу ми не друзі з кацапами голосуйте за нас. До чого вони, А правильніше ВОНО докотились. Ганьба такі владі... всіх на х...р на палю на площі .... щоб народ бачив своїх " козаків перевертнів. ГАНЬБА
Навуходоносор Показати IP 7 Листопада 2018 22:09
Если еще кто-то и сомневался в неадекватности избранников народа, то это действо развеяло все иллюзии - мы имеем дело с отъявленными прохиндеями. Здесь лучше пусть комментируют санитары с Олыки. Они там каждый день встречаются и с наполеонами, и с прокурорами, и с путиными, и с распутиными, и с другими историческими персоналиями. Пациенты в Олыке питаются на десять гривен в день, вот и этих лже-казаков туда надо. Зажралась, борзота...
Волинянин Показати IP 7 Листопада 2018 22:12
Деб...лы
Степан (Крымчанин) Показати IP 7 Листопада 2018 22:20
Самі обрали. Самі сьорбуйте. Бачили очи що обирали. А далі будуть ще краще. Хтоб сумнівався.
Анонім Показати IP 7 Листопада 2018 23:11
В кожній країні є свої ідіоти, але щоб у ідіотів була країна...
Хм Показати IP 8 Листопада 2018 11:51
От і показали що не політики а клоуни
Вдячний полішук Показати IP 8 Листопада 2018 15:54
Патріоти. Державники. Українці.
Лучанин до Вдячний полішук Показати IP 9 Листопада 2018 08:55
Спочатку подумав, що сарказм, але, на жаль, це і є сучасне обличчя сучасних, так званих, патріотів, державників, українців...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus