USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У судді-вбивці нацгвардійця в Києві примусово відібрали біологічні зразки

27 Травня 2023 15:42
У судді Олексія Тандира, який на блокпосту в Києві збив на смерть найгвардійця,примусово відібрали біологічні зразки. На результати чекають найближчим часом.

Про це повідомила речниця Київської міської прокуратури Надія Максимець, пише ТСН.

«Учора (26 травня, – ред.) за клопотанням прокуратури у судді примусово відібрали біологічні зразки. Наразі їх відправили експертам для дослідження. Результати мають надійти найближчим часом», – йдеться у повідомленні.

Крім того, Вища рада правосуддя розглядатиме подання прокуратури про надання дозволу на утримання судді під вартою.

Нагадаємо, у ніч на 26 травня голова Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир збив на смерть нацгвардійця на блокпосту в столиці. У 23-річного Вадима Бондаренка з Черкащини залишилися дружина та троє дітей. За даними соцмереж, суддя був сильно напідпитку й намагався це приховати, тож відмовлявся здавати біологічні зразки для аналізу. Суд ухвалив рішення про примусове взяття аналізів. Учора судді оголосили про підозру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus