USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У телефоні загиблого мера Кривого Рогу видалено все листування

17 Серпня 2021 09:42
Перед загибеллю мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, якого знайшли застреленим на порозі власного будинку, з його мобільного телефону була видалено все листування, тому правоохоронці не змогли виявити в ґаджеті нічого, що допомогло б слідству.

Про це повідомляє Страна з посиланням на джерело в правоохоронних структурах.

Як ми писали, у мережі з'явився фрагмент відео з камери спостереження в будинку. На ньому видно, як Павлов ходить по кімнаті зі зброєю в одній руці, а в другій тримає телефон і щось читає в ньому. Але самого моменту пострілу на цих кадрах немає.

Нагадаємо, 15 серпня стало відомо, що у власному будинку в селі Вільне знайшли застреленим мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Труп чоловіка в крові знайшов його знайомий. Поруч з ним лежала зброя.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смерті Павлова.

Водночас, ексзаступник генпрокурора Олексій Баганець висловив думку про те, що до приїзду поліції місце злочину могли прибрати.

Пізніше з'явилося відео з камер спостереження, на якому видно, як загиблий мер ходить по будинку з рушницею, приставляючи собі її до серця, приміряючись, відставляючи і знову приміряючи.

Ексмер Кривого Рогу Юрій Вілкул не вірить у версію самогубства свого наступника Костянтина Павлова. «Він був моїм близьким другом. Знаючи, які у нього були стосунки з дружиною, з сином – він не міг цього зробити. Я в це не вірю», – заявив Вілкул.

Під час обшуків у будинку мера Кривого Рогу поліцейські виявили дві записки.

Костянтин Павлов переміг на виборах мера Кривого Рогу в грудні 2020 року. Він був кандидатом від ОПЗЖ. У другому турі він переміг кандидата від партії президента «Слуга народу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Активіст Показати IP 17 Серпня 2021 10:39
Це не самогубство
Голос розуму до Активіст Показати IP 17 Серпня 2021 14:32
На відео зі зброєю ходить дуже схожий на мера актор, так би мовити грає роль доведеної до самогубства людини. А тим часом мера вбивають, а потім з допомогою спеців замітають сліди. Питання, а якаж там повинна бути ціна питання, що б на таке от піти ?
Дідо Показати IP 17 Серпня 2021 12:23
Відновити листування з андроїда можна без питань, про що ви говорите, але я не здивований що для нашої "поліції" це неспроможна дія, ряджені клоуни
Пердідо до Дідо Показати IP 17 Серпня 2021 14:30
Перед поліцаями там побувала Служба Божа. Ще питання Є?
666 Показати IP 17 Серпня 2021 14:09
Пурга)))))
Пенсіонер Показати IP 17 Серпня 2021 17:15
А ДЕ КІБЕРПОЛІЦІЯ ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus