USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У центральному парку Луцька вкладуть нову бруківку

18 Червня 2017 17:40
Уже цього місяця, впродовж двох тижнів майстри візьмуться за вкладання нової бруківки в Центральному парку імені Лесі Українки. Її замінять на тих алеях, де стара вже зносилась.

Про це йшлося під час ефіру на телеканалі «Аверс» у програмі «Пряма мова» 15-го червня за участю виконувача повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщука.

«На багатьох алеях замінимо бруківку. Її вкладання розпочнеться впродовж найближчих двох тижнів», - інформував Ігор Поліщук.

Також виконувач повноважень Луцького міського голови розповів, що вже завершують розчистку хащів за спорткомплексом «Спартак».

«Зараз вирішуються питання, які не коштують багато, але чомусь не вирішувалися десятками років. Зокрема, очистка відпочинкової території за спорткомплексом «Спартак». Роботи майже завершили, рухаємося з розчисткою праворуч до центрального пляжу. Також ми вже привели в належний стан сам центральний пляж, встановили нові сходи, ще двоє ремонтуватимемо.

Маємо намір відкрити новий арт-об’єкт із алеї кованих ліхтарів, що дуже гарно виглядатиме. Окрім цього, виділені кошти для циркуляції води в меліоративних каналах у парку. Також працюємо із підприємцями, які охочі долучитися до оновлення парку», - розповів Ігор Поліщук.

Нагадаємо, що з міської казни виділили кошти на придбання нових лавочок у парк та на встановлення нової сцени, замість тієї, яка зараз у ветхому стані. А для того, аби автівки не заважали спокійно та безпечно відпочивати – на в’їзді в парк встановлять шлагбаум.

Також цікавою новинкою стане й те, що у центральному парку Луцька курсуватиме прогулянковий катер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Традицiя Показати IP 18 Червня 2017 18:54
Кожен голова кладе брукiвку в парку це традицiя!
Ахванасій до Традицiя Показати IP 18 Червня 2017 23:48
Власник виробництва бруківки гарно маже.
Патріот до Традицiя Показати IP 18 Червня 2017 23:51
Катер курсуватиме по цій смердючій,застоєній воді?Браво!Оце так придумали!МОЛОДЦІ!
Старий морж до Патріот Показати IP 19 Червня 2017 07:32
Стир має велику швидкість течії, так що вода не застояна і порівняно з тим, якою вода була в Стиру 25-30 років тому, то зараз вона набагато чистіша. В річці, навіть біля пляжу парку, багато малька. Я б звернув увагу влади на прибирання берега річки від пляжу до замку - там він дуже загиджений "відпочивальниками" і, хоча б, раз на місяць потрібно організувати його прибирання.
Andrew Показати IP 18 Червня 2017 19:21
Маю надію, що зроблять гарно!
Місто Показати IP 18 Червня 2017 19:39
А коли зроблять покриття в парку 900-річчя? Тільки дощ - болото та калюжі. Живемо ніби в цивілізації, а в парку замість алей грунтові стежки.
@ Показати IP 18 Червня 2017 19:58
Візміть ту бригаду що колись поклали на Богдана Хмельницького
інженегр до @ Показати IP 19 Червня 2017 12:47
Ага, і бордюри з піску нехай покладуть, щоб вистачило днів на 10...
Яка там традиція Показати IP 18 Червня 2017 23:44
Традицією було відкриття нових барів в бічних алеях , кіосків, приватних дитячих майданчиків при вході на крутих місцях
з ДПЗ Показати IP 19 Червня 2017 00:26
Краще б асфальт нормальний поклали біля садочка №36 ("Калинка") та №21 ("Мальвіна"), що по вул. Гречаній та вул. Марка Вовчка. А то поклали просто щебінь і трохи накапали смоли (жодного відсотка бітуму). По документах же напевно поклали прешокласний асфальт. Ось так нова місцева влада починає дерибанити кошти громади.
Аби-хто Показати IP 20 Червня 2017 01:44
Потрібно в парку не міняти бруківку, яка вже є, а змінити подовбаний з ямами старий асфальт, що трохи вбік від атракціонів через мостик. А якщо глобальніше, то варто було б врешті старою частиною міста зайнятися. Чого варта тільки зупинка біля Старого ринку.... Слід облагороджувати територію навколо Замку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus